Bij Hai

Bij Hai ben jij het warme, herkenbare gezicht in onze restaurants. Met jouw liefde voor eten en drinken zorg je elke dag voor smaak, energie en een welkom gevoel. Of je nu kookt, bedient of uitdeelt: jij maakt het verschil op de werkvloer. Samen creëren we plekken waar goed eten en echte aandacht centraal staan.
Elke locatie is anders, net als onze gasten. Jij voelt goed aan wat de opdrachtgever belangrijk vindt en waar de gast behoefte aan heeft. Met een ruim assortiment én jouw glimlach wordt het restaurant een plek om op te laden. Zo kunnen medewerkers weer vol energie verder met hun dag.

Wat biedt Hai?

Verhalen van onze mensen

Bij Hai draait het om meer dan alleen werk: het gaat om de mensen die het doen. Onze collega’s vertellen waarom zij met plezier bij ons werken. Voor de één is het de gezellige sfeer en het teamwork, voor de ander de kans om zich te ontwikkelen en door te groeien. 
Werken in de horeca, catering, werktijden, bediening,
Werken in het bedrijfsrestaurant als medewerker bediening is elke dag een nieuwe kans om mensen blij te maken. De waardering van de gasten en de fijne werksfeer vind ik leuk.
Catering, bedrijfshoreca, bedrijfsrestaurant

Lettie

Medewerker bediening

Daniella Rosenau, recruiter business horeca catering Hutten Hai

Thee of koffie drinken?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over werken voor de merken van Hai? Ik hoor graag van je!

Daniella Rosenau

Recruiter Business Horeca
Stuur een WhatsApp bericht
Business Horeca Hutten Albron Hai

Loop jouw toekomstige baan niet mis! 

Stel een job alert in en wij houden je automatisch op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!