Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.







Lisa, BBL horeca
Een BBL-stagiair in de horeca leert het vak terwijl hij of zij direct meewerkt in de praktijk. Je combineert werken en leren: overdag draai je mee in het restaurant, café of hotel en in de avond of op vaste dagen volg je lessen op school. Als BBL’er ontwikkel je je snel in gastvrijheid, communicatie en teamwork. Het is een ideale manier om ervaring op te doen, een salaris te verdienen én een erkend diploma te halen.

Albron is genomineerd voor de titel leerbedrijf van het jaar 2025 en daar zijn we super trots op!









